tirsdag den 27. august 2013

Donation


Jeg har doneret et originalt værk til organisationen Dignity. Det bliver sat til salg på auktion på Lauriz.com til oktober.
Jer som har set lidt på Instagram, kan her se hele Tyrolerfyren. Jeg ved ikke helt hvorfor han blev lidt tyrolsk. Sandsynligvis fordi jeg bliver i godt humør af hans hat og hans seler:)
Jeg håber der er nogen derude, som har lyst til at byde på det til den tid. Det går til et godt formål:)

Værket hedder : "... Med Udsigt"

fredag den 23. august 2013

Sidste feriefotos...I promise:)

Absolut sidste feriefotos.
Hvor blev den iøvrigt af? Ferien altså...det gik stærkt må man sige.
Sidste del af ferien blev brugt i sommerhus, Legoland, på Naturhistorisk Museum i Århus,  med lækker mad og dejligt selskab.
Ingen brok herfra...ferien var vidunderlig:)

onsdag den 21. august 2013

Hold nu op...


                                      
Så stille har der da vist ikke været herinde længe...
Jeg har holdt ferie med mine drenge og blevet sparket tilbage til hverdagen igen, som jo også er dejlig. Jeg har startet nye hold på billedskolen i Horsens og da jeg er ny deroppe, har jeg brugt rigtig meget tid og energi på forberedelse.
Jeg har sagt ja til at donere et værk til at støtte Dignity, som et center for torturofre. Værket, som jeg laver i den forbindelse bliver sat til salg på Lauritz.com i oktober. Det går til et meget godt formål.
Så lige nu arbejder jeg på det på højtryk.

BoligLiv og Alt Interiør, har været så søde at bringe prints jeg har lavet i deres blade:) Så bliver jeg ydmyg og meget beæret:)

Håber I alle er kommet godt igang med hverdagen igen:)