lørdag den 27. juli 2013

Gave til min bror
Min kære lillebror fylder 31, og havde blandt en masse skønne ting også ønsket sig en illustration af mig. Så sådan én lavede jeg til ham. " Mysterier foregår ofte i parken " hedder den, og nu kommer jeg i tanke om jeg har glemt at skrive det bagpå den...

Jeg elsker at give gaver... men synes ikke altid jeg er så god til det med at give hjemmelavede gaver. Noget jeg klart gerne vil lave om på.

Hvordan har I det? Er I gode til at give hjemmelavede gaver?

torsdag den 25. juli 2013

En solsikke til Solveig
For et par måneder siden blev min søde veninde Astrid mor til smukke lille Solveig. Solveig ønskede sig ifølge sin mor noget som jeg havde lavet og som var rigtig piget.
Så hun fik en solsikke med en lille pige, dansende i regndråber:-)
Så dejlig at lave med søde Solveig og mor i tankerne imens.

tirsdag den 23. juli 2013

Sommerbilleder noch ein mal
Jeg arbejder lidt, holder lidt ferie, arbejder, ferie. Fantastisk. Som jeg kan lide det. Og der er stille herinde men heldigvis ikke ude i det "virkelige" liv:-) Jeg nyder at have drengene hjemme begge to og nyder at kunne kombinere det hele og få det til at gå op imens der stadig slappes af og nydes.
Så her får I en massiv omgang billedspam. Fordi jeg som sædvanlig ikke kan vælge og bare gerne vil vise det hele. Ellers må I lukke øjnene ved hvert andet billede:-)

Håber I nyyyder sommeren....:-)

onsdag den 10. juli 2013

Sommer

Sommerbilleder. Vidunderlige dage i vidunderligt selskab.
Anders har 6 ugers ferie, og jeg nyder at have ham hjemme. Tiden kommer til at gå med ture i det danske land, familiebesøg, hygge med dejlige venner, legeaftaler og ikke mindst med at tage den med ro. Det er vi gode til i perioder, ligesom vi er gode til at rende stærkt når det gælder:-)

Jeg har lavet hyldeblomstsaft og hybenrosesirup. Hyldeblomstsaften kender vi i forvejen men ikke hybenrosesiruppen. Sød, parfumeret  og knaldlyserød, har jeg planer om at den skal ledsage iskold hvidvin, danskvand og i glasur på tynde hvide småkager. Den er smagt i en dessert med råcreme, makroner, friske danske jordbær og mynte...og godkendt:-)

Vi har været på strandture og spist og hygget med gode venner. Jeg siger ja tak:) Og god sommer derude


mandag den 1. juli 2013

Godt til ganen
Det er sommer. Det hele spirer og der er ingen ende på de gode sager til ganen lige nu hjemmebragte eller hjemmebagte...lykkelighed:-)

PS: Jeg håber I har lyst til at følge mig på bloglovin lige HER