fredag den 31. maj 2013

Kunst uden grænserJeg har tidligere da jeg studerede på Designskolen Kolding samarbejdet både i mit bachelorprojekt samt et senere virksomhedssamarbejde med Kunstskolen Snurretoppen i Horsens, som er en kunstskole for udviklingshæmmede.
De holder lige nu deres årlige sommerudstilling i det gamle rådhus på Søndergade, og jeg har lige været inde og se den.
Som altid når jeg er på besøg hos dem i deres værksted og modtager masser af kram, kaffe og en dejlig mængde snak og fremvisning af arbejder, bliver jeg gang på gang imponeret over det høje kunstneriske niveau og elevernes engagement. Det er helt igennem skønt med faglig høj kvalitet og et dejligt sted at være. Underviserne er selv udøvende og dygtige kompetente søde folk.

Udstillingen er der også i næste uge, så hvis du er i Horsens skulle du lige smutte ind forbi og kigge. Det er så fint. En blanding af keramiske skupturer, installationer, tegning, grafik og maleri.Søstrene Grene


Jeg har været så heldig at lave et samarbejde med Søstrene Grene. Jeg har tegnet 2 motiver til dem, som gerne skulle komme i butikkerne i juni. Kortene bliver i A5 str.:-)
Jeg glæder mig rigtig meget til at se dem i butikkerne og er helt glad indeni over det gode samarbejde jeg har haft med dem. Optur...endnu engang:-)
Billederne har jeg lånt af Søstrene, som har været så søde at sende dem til mig:-)

torsdag den 30. maj 2013

Pop Up Edition
Lidt billeder fra tirsdagens Pop Up mini Edition i biografen Øst For Paradis. Der skulle være lækker friskbrygget kaffe, udendørs sofaer, udendørs film og et lille udendørs designmarked. Og det var der også...i omkring 20 min. indtil himlen blev kulsort og åbnede sine sluser.
I al hast blev alt pakket ned og rykket indenfor hvor det dygtige og meget hurtigttænkende personale fik arrangeret plan B i foyeren. Sejt! Havde det været mig havde jeg bare løbet i en ring om mig selv i panik eller stået og stirret ind i en væg. SÅ godt det ikke var mig:-) Det havde vist ikke hjulpet noget.

Det var så skønt at hilse på de andre søde og dygtige udstillere, bloggere, kunder og interesserede den aften og som sædvanlig gjorde søde Anja, som endnu engang var arrangør af markedet sit absolut bedste for at bidrage til den gode stemning og forkæle deltagerne. Se blot indholdet af den skønne goodiebag. Altså den der gigant heksehylslakridsstang. Den var bare GOD! Den skal vist på lager:-)
Optur! Ja jeg siger det bare:-)
mandag den 27. maj 2013