mandag den 25. februar 2013

En masse billeder, uden så mange ord.
BORTSET lige fra at Beths butik scout er nævnt i BoligLiv denne måned:-) Yayyyyy

søndag den 24. februar 2013

Ny shop!!!

Jeg har nu endelig fået ny shop. Lige HER som bestemt er meget mere kundevenlig fordi der kan betales med dankort eller hvad man nu ellers lige har.
Der kommer mere på, og papirpynten også. Jeg skal bare lige have taget nogle ordentlige billeder af sidstnævnte:-)

Pause...Jeg underviser i Århus en aften om ugen. Når jeg skal hjem passer toget naturligvis bare ad pommern til. Og til at starte med i efteråret, var jeg ret irriteret over det.
Men nu nyder jeg det faktisk. Den der pause, som jeg ikke selv har valgt.  Jeg nyder at gå op igennem gågaden i Århus og se på den lukkede by, som er helt anderledes end om dagen, hvor den pulserer og der er mennesker overalt.
Også nyder jeg Ud og Se med Dsb, når mit tog så endelig kommer. Da jeg startede for mange år siden med at pendle læste jeg ofte bladet, ufrivilligt igen, fordi jeg tit ikke havde andet læsestof.
I mit aftentog er der altid få passagerer med, og der er roligt og rart at være. Ud og Se er et skønt blad, som altid portrætterer kuriositeter i menneske og dyreverdenen, men også viser sportsgrene, man ikke anede eksisterede.
I denne udgave var der en skøn artikel om russiske lastbilchauffører. Om deres liv på farten, om at vente, om at savne familien derhjemme og om (ikke) at blive vanvittig.

Sådan kan nogle ting være skønne, som man ikke lige selv har valgt.
Nyder I også pauserne I ikke selv har valgt? (ja ja der er også nogle dage hvor jeg bare synes "pauserne" er det rene spild af tid. Helt hellig er man jo ikke vel;-)

fredag den 15. februar 2013


Billeder fra en hel masse dage, hvor jeg faktisk ikke synes der er sket særligt meget. En masse fremtidstanker har fyldt og ikke gjort plads til særligt meget andet.
Heldigvis har der været plads til dejligt selskab, som fylder én op med gode tanker og positivitet, også skal det nu altsammen nok gå:-)

søndag den 3. februar 2013

Det går da godtnok op i mad det hele


Vi fik besøg af en skøn familie til aftensmad, hvor menuen stod på flæskesteg, bagte kartofler og en helt fantastisk salat af savoykål med den absolut lækreste dressing i hele verden...MINDST:-) Vi elsker kål herhjemme, så når der dukker en ny kålopskrift op skal den prøves!
Opskriften fandt jeg hos Mir som jeg har gået på Designskolen med. Mir eksperimenterer i køkkenet og har en skøn blog med masser af dejlige opskrifter. Og opskriften på den vidunderlige kålsalat ligger lige HER. Den var helt perfekt til flæskesteg, og er sikker på den ville egne sig skønt med alt muligt andet slags kød.
Jeg lavede ikke hjemmelavet ravigotte som Mir anbefaler, men snuppede den oprindelige idé fra Politiken, som Mir også har linket til. Og jeg vil sige at den købte ravigotte sauce bestemt også var dressingen værdig:-)


lørdag den 2. februar 2013

Nye drikkevarer


Jeg er blevet spurgt om jeg kunne tænke mig at prøve de nye FUN one varianter sødet med Stevia. Jeg har godt hørt om Stevia før, som værende naturens eget sødemiddel. Ikke kunstigt fremstillet men udvundet af Stevia planten. Ret interessant i virkeligheden synes jeg. Måske lidt samme princip som  Birkesød? Normalt drikker vi sjældent saft og juice hos os, netop fordi det er proppet med sukker. Så hvis der er et godt og velsmagende alternativ, som ikke er kunstigt fremstillet er det da meget godt at være lidt åben. FUN one er naturligvis for alle, men primært fremstillet med voksne som målgruppe, hvilket smagsvarianterne også bærer præg af.

Vi modtog pakken med 4 forskellige smagsvarianter:

Hindbær/granatæble
Brombær/blåbær
Guava/lime
Jordbær/guanabana

Og hele familien har været igang med smagstesteriet:-) Både store og små.
Det var rigtig spændende at smage de forskellige slags, som helt klart er noget andet end man umiddelbart tænker når man nævner saftevand. Når det så er sagt er det dog ikke noget, som passer ind hos os. Af de 4 varianter synes vi alle bedst om den med jordbærsmag. Den kunne være et alternativ til dem, som ikke kan eller vil indtage saft med raffineret sukker. Smagen ved dem alle er en smule flad og anelse kunstig med en lang sød eftersmag.
Ikke de bedste anbefalinger herfra desværre...