onsdag den 21. august 2013

Hold nu op...


                                      
Så stille har der da vist ikke været herinde længe...
Jeg har holdt ferie med mine drenge og blevet sparket tilbage til hverdagen igen, som jo også er dejlig. Jeg har startet nye hold på billedskolen i Horsens og da jeg er ny deroppe, har jeg brugt rigtig meget tid og energi på forberedelse.
Jeg har sagt ja til at donere et værk til at støtte Dignity, som et center for torturofre. Værket, som jeg laver i den forbindelse bliver sat til salg på Lauritz.com i oktober. Det går til et meget godt formål.
Så lige nu arbejder jeg på det på højtryk.

BoligLiv og Alt Interiør, har været så søde at bringe prints jeg har lavet i deres blade:) Så bliver jeg ydmyg og meget beæret:)

Håber I alle er kommet godt igang med hverdagen igen:)


5 kommentarer:

 1. Det er fuldt fortjent, Karina. Jeg nominerede dig til Bolig Magasinet, da de for nyligt efterspurgte, ideer til kommende kunstnere til deres kunsttryk. Så jeg håber, de ringer til dig ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. 1000 tak Malene:) Og tak for nomineringen også:) Jeg håber bestemt også de ringer

   Slet
 2. Skønt du har nydt sommeren og nu har rigeligt at lave ;) og så hyggeligt at se dine illustrationer hér og dér og alle vegne. Yay...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rikke:) Jeg er også glad og føler mig heldig

   Slet
 3. Jamen jeg har jo set din kunst nærmest overalt her hen over sommeren, hvor er det fedt! Glæder mig til at se dit støtte værk. Ha en smuk uge:-)

  SvarSlet

Jeg bliver SÅ glad for kommentarer. Tak fordi du gav dig tid:-)