søndag den 30. december 2012

Hold nu op hvor sløv kan man være...
Meget sløv åbenbart. For jeg har haft så travlt med at jule og hygge og afsende de sidste juleordrer, at jeg helt har været væk fra den virtuelle verden. Så hermed en hel samling julebilleder. Jeg håber I har haft en skøn jul...:-)

søndag den 16. december 2012

Dejlig dejlig dag
Med rigtig dejlige damer:-) I dag har jeg været så heldig IGEN at have besøg af 4 skønne damer, som jeg har haft privilegiet af at studere med på Designskolen Kolding. Bl.a Ellen Kirstine og Astrid. Det blev til en dag med en dejlig salat efter opskrift af ingen ringere end Claus Meyer (sikke en overraskelse) fra " Salatværkstedet ", surdejsflute og honningkager med æblekompot til dessert. Og et fantastisk selskab med snik snak og masser af hygge. Det gik bare for stærkt, og nu er dagen slut... Sådan en dejlig dag kan man leve længe på :-) Det kan jeg ihvertfald.
Nederst kan I se nogle af de søde gaver jeg fik af de skønne damer...lækre sager til ganen og til øjet. Jeg er bare heldig:-)

Julestunder II

Åh jeg ELSKER jul, og jeg ved ikke hvad det er men denne jul er noget særligt. I år har jeg den bedste jul jeg synes jeg har haft i mange år. Jeg ved ikke hvorfor, det er bare skønt.
Derfor bliver I lige spammet med flere julebilleder:-)

-Anders og jeg pyntede juletræ i går, med en blanding af fint glaspynt og hjemmelavet pynt. Så bliver det ikke bedre:-)

- Hjemmebagte hundekiks til mine forældres hunde. Opskriften får i nedenfor. Jeg skal hilse og sige at de er et stort hit.

- De gamle julekort er fundet i min bedstemors gemmer. Jeg synes de er så fine

Håber I nyder denne hyggelige tid:-)

fredag den 14. december 2012

Julestunder

- Gløggekstraktsirup, hjemmelavet chai og æblechutney
- Juleoseri i Horsens City med tilhørende pandekagespisning
- Sne og juletræsfældning med min far

Endnu engang tager man...


                                      


En skøn veninde... en af de allerbedste af slagsen, hendes skønne børn, mit skønne barn (i præcis denne vurdering er jeg fuldstændig objektiv...jeg sværger ;-) og en hel dag til julehygge og kagebagning.
Vi gjorde det samme sidste år såeh nu kan man vel godt kalde det en tradition?
:-)