onsdag den 28. november 2012

søndag den 25. november 2012

Massivt billedspam....fra denne weekendÅåh en dejligt weekend, som bare er gået ALT for stærkt.
Vi har fået ryddet op i kælderen, som bare trængte! Gjort rent og julepyntet. Hygget med familien, set tegnefilm med popcorn til mv.
Så her er en massiv omgang billedspam...jeg håber I klarer det, ellers må I lukke øjnene ved hvert andet billede;-) Håber I har haft en vidunderlig weekend.

Noter:
Klejnen var elendig, kokosmakronerne som jeg også har omtalt HER er fantastiske, nemme og skønne, og løgene, som jeg har vaniliesyltet efter Claus Meyers kyndige instruktioner tror jeg smager vidunderlig inkl. englesang. Jeg glæder mig ihvertfald til at smage dem i en salat med bl.a Hokkaido og hytteost. Og nej ikke en af mine egne geniale opfindelser men fra Hr. Meyers " Salatværkstedet " Hvorfor har jeg i det hele taget andre kogebøger end hans:-)

Vindere!!!Hele 3 styk...rent faktisk...bare fordi

1000 millioner tak til alle jer søde mennesker for deltagelsen i min giveaway.
Men altså fordi jeg synes 2 er et lidt underligt tal, har jeg trukket 3 vindere:-)

Vinderen af 1 styks krølhåret engel er Julie
Og vinderne af 1 styks franskbrødshårsengel (hver altså) er Kristine og Trine

Tillykke til jer og hvis I lige smider en mail på mail(snabela)karinabaekkelund(punktum)dk med jeres adresser, sender jeg 3 styks englebasser i jeres retning.

Englene kan stadig købes lige HER hvis man absolut bare MÅ eje sådan en lille trind bevinget dame.

God søndag derude og endnu engang tak for den flotte deltagelse

torsdag den 22. november 2012

Julestemningen kommer snigende... Og det er jo faktisk overhovedet ikke noget man kan se på disse billeder:-S Men den kommer snigende, og jeg tror det er første gang i år at jeg er i julestemning, når andre mennesker også er det. Normalt for mit vedkommende plejer det at være i august eller september, men i år er det rent faktisk til den rigtige tid:-)
Og 1000 tak til jer alle for den store deltagelse i min give away:-)
I kan jo stadig nå det.
Vi har været til brunch hos min søde veninde og familie, som lige er flyttet fra England til DK efter at have boet der i 8 år. I den tid har jeg nok snakket med hende 2-3 gange, også føles det alligevel somom det var i går vi sidst var sammen. Det er fantastisk at have det sådan:-)

- Lækker brunch med alt hvad der til hører
- Der steges og brases til Horsens gæsterne:-)
- Anders og jeg laver julepynt
- Fine huse
- Surdejsbrød med grahamsmel og hvede bagt på bagesten...altså for pokker det smager bare så godt
  Beklager billedkvaliteten...det lå der og dampede lige op i linsen

søndag den 18. november 2012

Pssst.....en lille give away
Altså om man vil det eller ej, er det jul, lige om snart. Og jeg( som ELSKER jul) synes at julen kommer helt bag på mig i år...selvom min julepyntsproduktion for now er overstået.
Det er fisme da lang tid siden der har været en give away herinde, så det skal vi da lige have. En lille "nuerdetjulligeomlidt-giveaway"

Du kan vinde en af de blide engle på skyer, og der udtrækkes 2 vindere:-)
Alt du skal gøre er at efterlade en kommentar herunder. Vær velkommen til at synes om min facebookside og til at tilmelde dig som fast læser, men ingen af delene er et krav for at deltage, bare en lille ting, som ville gøre mig rigtig glad:-)

Skriv gerne i din kommentar hvilken én af englebasserne du kunne tænke dig og hvor hun evt skulle hænge? Det kunne også være hun var en lille julegave til én du kan lide?

De blide engle på skyer er originaltegninger på akvarelpapir, lavet med blyant og akvarel. De har vinger af madpapir og en fin tråd af sølv til at hænge i (det er jo engle) De er naturligvis tegnede på begge sider, så studser du lidt over hvordan sådan en engel ser ud bagfra, kan mysteriet afsløres, når hun forhåbentlig lander i din postkasse:-)

God vind derude:-) Denne give away lukker om en uge, altså på søndag:-)

lørdag den 17. november 2012

Hverdag, fisk og jul
- Skønne hakkede krydderurter til krebinetter af mørksej, og til en dejlig dressing hertil
- Friske sildefileter
- Rackham i sit færdige tøj
- Tylpompomer til Højkants julemarked
- Laika
- Sært grisedyr
- Æblecrumble med mandler og havregryn og flødeskum
- Lidt af de lækre sager der blev solgt på Højkants julemarked:-)

God weekend til jer derude:-)

mandag den 12. november 2012

Rackham Den RødeDyret stirrede tilbage på mig med sine nymalede øjne. " Hvad mener du med..hvad vil du hedde?" sagde den og kneb øjnene sammen, og så på mig somom jeg var en fuldfed friskfanget høne(!)
" Jo hvad vil du hedde? " sagde jeg igen " Du må selv bestemme det, men et navn skal du have"...dyret tænkte sig længe om. Hvis den havde haft poter havde den kradset sig i panden imens den tænkte. "Hmmm hvad passer til sådan en som mig?", spurgte den. " Det ved jeg ikke", svarede jeg " Måske ville Vaks eller Mons være passende? Du er jo en ræv, og de navne kunne måske være lidt ræveagtige?", foreslog jeg. " Du er ikke rigtig klog", fnyste den. " En rigtig ræv med stolthed, må have et stolt navn..nu har jeg det! Jeg skal hedde Rackham!!! Det passer lige til sådan en som mig:-) "

Så mine damer og herrer (nok mest damer herinde:-) Må jeg præsentere Rackham Den Røde Ræv.
Han bliver en del af Højkants julevindue, så kom forbi og mød ham på tordag kl. 15.30-19.30:-)
Jeg (og ræven) håber vi ses:-)

lørdag den 10. november 2012

Ugen der er gået


Glimt fra ugen der gået. Vi har købt en halv frilandsgris, så der er blevet lavet leverpostej:-) Det er altså bare godt. Der er også blevet lavet sylte...uhmmm så er det ved at være jul.
Også har jeg købt en ny mac...uha det var tiltrængt. Den gamle er fra 2005, og på vej på pension. Og den nye, hun spinder, kan holde batteri og er lynhurtig:-)
Grævlingen skal bruges i det projekt Astrid og jeg har gang i:-) Kragen skal ikke bruges til noget. Hun er produceret da jeg gik på designskolen til et illustrationsprojekt. Jeg fandt hende den anden dag, og blev helt glad for at se hende. Jeg tror hendes fasanmand er afgået ved døden desværre.

Jeg vil lige give jer opskriften på den gode leverpostej:-)

300 g. hakket lever
200 g. hakket spæk
1 æg
1 lille spsk mel
salt og friskkværnet peber
2-3 fed presset hvidløg
Hakket mild chili (eller stærk hvis du er til den salgs)
Hakkede kapers
Stødt allehånde

Evt. skiver af bacon til at lægge ovenpå

Det hele røres sammen og hældes i forme (jeg brugte folieforme) og bages i ovnen (forvarmet) på en bageplade med vand i bunden ved 200 grader ca. 30-45 min. Prøv at prikke i dem.

Spises på lækkert rugbrød med ristet bacon og champignon, rødbeder og kapers. SÅ bliver det ikke bedre.
Krydderiblandingen er oprindelig fra en patéopskrift jeg har fået af søde Ellen Kirstines kæreste.

God weekend derude:-)

fredag den 2. november 2012

Hør hov, hvad er nu det for noget

Min søde, dygtige veninde Astrid og jeg har gang i noget...hvad mon det er? Lidt af inspirationsmaterialet ser I her ovenfor:-)
Billederne (undtagen kravlenisser og Astrid der fotograferer) har vi lånt fra Camilla Plums " Jul " med fantastiske illustrationer af Helle Vibeke Jensen.
En bog der indeholder: jul, illustrationer og opskrifter...HALLO, bliver det bedre? :-)