mandag den 29. oktober 2012

Engle, ræve og harer til salg


Så er julepynten kommet på shoppen:-)
Lige HER Jeg håber I ser noget, I synes om:-)

tirsdag den 23. oktober 2012

Mad og venner...den bedste kombi:-)
Det er vi vist flere der godt kan blive enige om:-) Efterårsferien bragte bl.a. besøg af dejlige venner til brunch, som medbragte gaver. Caféhygge med søde Ellen Kirstine , som også medbragte gave fordi jeg har haft fødselsdag:-) Et gavekort til Paradis og en ny vidunderlig illustration forklædt som et sødt kort. Så kan man da kun føle sig heldig.
Og se lige sidste illustration. Den skønne mand med tilhørende fødselsdagskage, har jeg fået af seje  Marie , som jeg har gået på Designskolen med. Han er simpelthen så pragtfuld med sit overskæg og sin mønstrede sweater:-)
Ellen Kirstine sælger også prints i både scout og Højkant og Marie sælger hos CMYK kælderen .

onsdag den 17. oktober 2012

Tænk hvis jeg kunne være så heldig....


Jeg er IKKE særlig god til at følge med i give aways... selvom jeg gerne ville. Det er lidt ligesom serier i fjernsynet...det er jeg heller ikke god til at følge med i.
MEN når det nu er at jeg lige kommer forbi en max. lækker giveaway fra en super skøn pige, som (sådan man ligevedognæsten kender, eller ihvertfald kender én som kender hende) så skal jeg da lige deltage.
Pias skønne blog indeholder DIY idéer, skønne billeder af hendes egne designs og andre fine billeder.
Tjek den ud og husk at deltage i den skønne giveaway, med lækkert håndlavet design:-)

Linket er lige HER

Også blev man lige musikalsk på den gammeldags mådeJeg har jo været i praktik i scout . Hver dag hørte vi LP musik og åh som jeg dog elsker det. Jeg kan ikke forklare det...det er noget med lyden.
Og jeg plaprede løs til Beth om at jeg også ville købe en pladespiller, så jeg kunne høre plader herhjemme. Også et par dage efter min sidste dag, fik jeg en kæmpe pakke. Og hvad mon der var i den? En pladespiller!!! En brugt ny i perfekt stand, og jeg blev så glad at jeg faktisk, ja begyndte at tude en lille smule. Nok især fordi vores bil efter The wedding incident skal have en ny motor, så udsigten til den pladespiller var, ja hvad skal man sige...fremtidig.
Også kom hun med den, plus den plade vi har nydt rigtig mange gange...Hallo! Sikke en chef hva´?

Så nu nyder jeg at en ny verden, som har åbnet sig for mig. Jeg har lige købt den viste plade og en mere, som jeg venter på lander i min postkasse. Også er sådan nogle LP covers jo også en helt skøn visuel verden. Fantastisk.

Er der nogen af jer derude der også har pladespiller? Og kan I anbefale noget dejligt musik?
Jeg har fundet ud af at jeg åbenbart er ok meget til det itunes kategoriserer som Alternativt. Hvad det så end betyder:-)


tirsdag den 16. oktober 2012

Man skulle tro...


At der ikke er nogen på bloggen her...men det er der...sådan næsten ihvertfald. Jeg har ligget vandret, stået lodret og set måner og stjerner, på den gode måde....vel at mærke. Derfor har der været stttiiiilllllleee herinde fortrydelsesvis.
Så nu får I lige en ordentlig omgang billedspam af en lille del af alt det der er sket den seneste uges tid.
Lidt cafébesøg, lidt besøg hos gode venner, et stykke med grønt, afslutning på illustrationsholdet. Ikke i nævnte rækkefølge:-)
Åh og jeg smagte for første gang blødende chokoladekage hos min søde veninde Camilla. Arhmen...som det dog smagte:-)

Pssst...opskriften på de helt abnormt fantastiske kokosmakroner er herfra . Dem er I nødt til at prøve at bage på tidspunkt. Så ekstremt nemme, sprøde udenpå og bløde indeni med stykker af 70 % chokolade. Suk siger jeg bare.

tirsdag den 9. oktober 2012

Kender I?
 Print Gocco? Beth og jeg legede lidt med hendes, som hun havde købt for flere år siden...og siden da havde den bare stået fint i sin æske. Men NU skulle den prøves.

Det er et lille apparat til hjemmelavet serigrafi, indeholdende pærer, trykrammer, farver. Arhmen jeg siger jer den er smart. Så tager man en sort kopi af sit motiv og belyser det på en lille trykramme, akkurat som i almindelig serigrafi. Og vupti, så er man parat til at trykke. Og det hele var med i pakken. Åh sådan én vil jeg også have... og man kan bare bruge den hjemme på stuebordet.
Beth og jeg fik produceret omkring 200 postkort til scout og en hel del papirsposer. Der var ikke mange ledige kvadratmeter i scouts baglokaler og frokosten blev indtaget blandt kopier og farver og prøvetryk. Men hyggeligt var det.

Min praktik er nu slut hos Beth. Og ih, som det har været hyggeligt:-) Det er en skøn og hyggelig butik med en uformel stemning og musik fra pladespiller i baggrunden (jeg er nu i projekt Karina-må-have-pladespiller-nu):-)
Er I i Horsens er I simpelthen nødt til at smutte forbi og møde søde Beth. Også er resten af hendes vinduer nu også blevet helt overtegnet, så det kan man jo også se hvis det nu er:-)

Håber iøvrigt I har haft en skøn weekend:-)

torsdag den 4. oktober 2012

Festlig weekend...eller noget i den stil
Jeg ved godt at jeg er ekstremt bag efter... for nu vil jeg gøre status på sidste weekend.

Fantastisk fernisering i Højkant på den nye udstilling " Sofastykker", samt fejring af Højkants 4 års fødselsdag, nye website inkl. webshop og sidst men ikke mindst julefrokost efter butikken var lukket og slukket.
Fantastisk aften med skøn hjemmelavet mad, dejlige damers selskab og i det hele taget en rigtig dejlig dag.

Og festen vil ingen ende tage, da vi skulle til bryllup om lørdagen...indtil bilen brændte sammen på motorvejen ved Holsted...øh... f***. Vi fik møffet den op på afkørslen (gudskelov 1) også så man en habitklædt fyr og en pige i 50' er kjole, højt hår og stilletter stå og blomstre ved siden af en rygende bil... Vielsen nåede vi ikke, men reception og fest nåede vi heldigvis (gudskelov 2)  Og festen var som bryllupsfester er...skønne og skægge. Der blev spist god mad, drukket dejlig vin, danset og drukket flere drikke inkl. alkohol. God fest! Og nu er bilen også blevet slæbt hjem igen...