tirsdag den 31. juli 2012

Skulle det være en flyvende pingvin?

Pingviner flyver med stil...

Variationer af skæg

"Hvis jeg var en mand, ville jeg være ham i midten..." Og hvor gad jeg i virkeligheden godt have sådan en hat dér

De løbende mænd...


Sådan ser det ud, når mænd løber...tror jeg

Kan I tåle det?:-)
At blive totalt overspammet med mine billeder? I hope:-) Ihvertfald tog Anders og jeg til staden for at besøge min lillebror, som en del af et fødselsdagsbesøg og et indflytterbesøg:-)
En hel masse billeder fra 2 dage hos min bror. Med tog og chips derover og med bil hjemad. Så dejligt at se ham og hans nye lejlighed. Det var så hyggeligt med snak, afslappet stemning, sightseeing og masser af dejlig hjemmelavet mad (jo det ligger åbenbart til familien) 
Håber I også har haft en dejlig weekend:-)

onsdag den 25. juli 2012

Solskin og krabbetur

Lidt glimt fra dagens krabbetur. Horsens har et dejligt sted ved siden af lystbådehavnen kaldet Langelinie. Det består af et stort græsdækket område, hvor der i sæsonen ofte er cirkus. Ved siden af er der en strand, som snor sig ud langs bugten, hvor man snildt kan soppe lidt og studere livet i vandet. Bade kan man også, men jeg synes alligevel at stranden ligger lige lovlig tæt på havnen og lystbådene, så snerpede mig synes ikke vandet er lige velegnet til baderi. Tilgengæld er der masser af liv i vandet. Vi så både små fisk, rejer og krabber. Disse var fuldstændig kolde over den økologiske hvidløgsspegepølse, og trippede provokerende sidelæns videre uden overhovedet at ville smage. Vi fangede ingen krabber, kun et skjold og en klo...og fandt en død krabbe som blev nærstuderet lidt inden den røg ud igen.

På den store plæne kom flere og flere til, og pakkede madkurve, fodbolde og soltæpper ud.
Dejligt sted, som er tiltrængt når man bor inde i byen. Langelinie ligger lidt væk fra havnen, lige op ad lystbådehavnen, lige bag ved Horsens Sygehus. Er du besøgende kan du snildt have madkurv med (der er bænke, som I ser:-) og nyde frokosten der hvis vejret som I dag er fantastisk. Lystbådehavnen har også en iskiosk til lækkersulten:-)

Vi havde en hyggelig stund dernede Anders og jeg...på trods af jeg blev solskoldet:-)

GIVE AWAY..vi har en vinder...eller flere

Åh som det bare er fantastisk vejr:-) Hvor er det vidunderligt. I anledningen af det gode vejr( nej det er løgn, faktisk bare fordi jeg havde lyst) har jeg trukket en ekstra vinder af et styk valgfri print fra min shop.

Vinderne er:

Katrine

og

det ekstra print er vundet af

Malene

Stort tillykke til jer begge.

Smid en mail til mig på mail(snabela)karinabaekkelund.dk med jeres adresser og hvilket print i godt kunne tænke jer:-)

1000 tak til alle deltagere for jeres kommentarer og søde ord. Jeg håber meget I vil hænge på herinde, for der vil som tidligere nævnt komme flere give aways.

Nyd nu sommeren og lad være med at sidde og se på jeres vægge indenfor:-)

Rigtige mange klem og gode vibes til jer:-)
søndag den 22. juli 2012

Ferie...og mad

Synes bare at disse uger hvor drengene har ferie FLYVER afsted...og vi har skullet alt muligt. Heldigvis dejlige ting med dejlige mennesker, og sådan er det jo. Tiden går stærkt når selskabet er godt.
Vi har bagt kanelsnegle den anden dag, Anders og jeg. Det er så forfærdelig lang tid siden, og Anders elsker hjemmebagte kanelsnegle. Gode og brødagtige uden alt for meget snask i. Vi er ikke så meget til bagerens kanelsnegle, som jo bare er en max. tung omgang med lagvis af butterdej og alt for meget af det, som ellers skulle have været det gode, nemlig smørret og kanel.

Nu sidder jeg lige her og synes at mine indlæg altid handler om mad...men det sker altså bare...jeg aner ikke helt hvordan:-)
Vi har fået ribs af mine forældre, som de fik lov at plukke hos nogle af deres venner fordi de væltede sig i dem. De er nu nedfrosset og skal sammen med den tidligere portion ribs udgøre det sød/syrlige modspil til efterårets simreretter. Åhhh som jeg glæder mig til simremad igen.

De sidste billeder er fra i aften. Uhmmm vi fik grillet kalvesteak, grillede hvidløgsmarinerede tigerrejer med en dejlig dyppelse til, hjemmebagte surdejsboller og salat med nektariner og nigellafrø.

Jeg er faktisk rigtig meget i tvivl om man må gengive opskrifter fra bøger sådan et sted som her...er der nogen af jer der ved noget?

Dog gengiver jeg denne, fordi jeg lavede så meget om på den, så jeg faktisk føler den er min egen:-)

Denne lille ret kan fint gå ud som en forret, eller som en tapas lignende ting på et tapasbord eller som en snack til drinks (hvis man gider tænde for grillen til det)

Fantastiske grillede tigerrejer på spyd

Ca. 20 ferske(eller frosne optøede) tigerrejer uden skal og tarm
2 spsk. olivenolie
2 spsk. soyasauce
2 hakkede fed hvidløg
salt og friskkværnet peber

10 grillspyd, ca. 10 cm. lange. Lagt i koldt vand (så de ikke brænder på grillen)

Rens og pil rejerne hvis du ikke har hoppet over hvor gærdet er lavest og købt dem sådan. Sørg for at få den sorte tarmstreng i ryggen(!) fjernet.

Bland marinaden, hæld den i en frysepose og tilsæt rejerne. Slå knude og put i køleskab ca. 30-45 min. (Mindre kan også gøre det)

Imens rejerne marinerer kan du røre den eminente dyppelse sammen:

2 spsk soyasauce
2,5 spsk flydende honning
saft og skal af 1 citron (smag dig lidt frem)
hakket frisk chili (dosering afhænger helt af din chilitype og om hvorvidt du kan lide det stærkt eller ej)
hakket frisk koriander
salt og friskkværnet peber

Røres sammen og kommer til at se fantastisk ud med sin mørke farve og de mange stykker af rød chili og grøn koriander. En fryd for øjet simpelthen.

Put 2 rejer på hvert grillspyd og grill dem 2-3 minutter (eller til de er færdige). Server dem varme med den vidunderlige dyppelse til.

Min chili var overhovedet ikke stærk nok og jeg er ellers sådan én, som ikke bryder mig om chilistærk mad. Men denne dyppelse til rejerne kan godt tåle mere syre og stærkhed. Næste gang vil jeg putte mere citron i og en stærkere chili...

Uh prøv de vidunderlige rejer...de er så fantastiske:-) Og så hører jeg jo at det nu skal blive grillvejr igen???:-)


onsdag den 18. juli 2012

GIVE AWAY...fordi det er øh... sommer...eller...


Når den danske sommer viser sig fra sin ja hvad skal vi kalde den...mindre attraktive side, så sidder man jo indenfor og kigger ind i sin væg (det gør man da, gør man ikke?:-)
Så kan det jo være at man lige mangler et lille print, som man kan hænge på sin væg.

Derfor laver vi lige en lille sommer give away.

Modtageren kan få et styks valgfri A4 print af de illustrationer som ligger på shoppen HER Og de andekiggende mænd er naturligvis også med i puljen, de er bare ikke røget på shoppen endnu:-)

Skriv en kommentar herunder, hvilket print du kunne tænke dig og hvor det evt. skal hænge...skal du selv have det, eller vil du glæde en anden?
Tilmeld dig gerne som fast læser, hvis du ikke allerede er det, også må du jo meget gerne linke til bloggen eller denne give away, men det er på ingen måder en betingelse for at deltage:-)

Endnu engang, vær sød selv at tjekke herinde om du har "vundet".

Give away´en trækkes onsdag d. 25 juli:-)

God fornøjelse:-)

søndag den 15. juli 2012

DIY people!


Jeg tror da nok I liiiige er nødt til at kigge forbi Mettes hjemmeside/blog. Hun har lavet et vidunderligt site hvor hun rundhåndet deler ud af DIY idéer til os:-) Sådan en som mig er så glad for sådanne sider. Min kreativitet stopper nemlig brat og voldsomt hvis jeg skal lave nogle accessories til mig selv. Så denne side er blevet modtaget med kyshånd.
Mette er uddannet beklædningsdesigner og har arbejdet med rekvisitter på Århus Teater ligeså. Jeg er vild med hendes stil og at hun er et af de multikreative talenter, som også har et fedt personligt udtryk i det hun laver og at det har lidt kant. I like:-) Også er hun også en god veninde, det kan jeg også lige prale lidt med:-)

Smut forbi og kig...pt har hun også en GIVE AWAY kørende, som jeg ihvertfald lige skal huske at tilmelde mig:-)

Ahhhh sommerferie

Uh hvor vi nyder at have hinanden hjemme for tiden:-) Nu er det sommerferie og som vi nyder at have god tid og ikke skulle skynde os til noget som helst. Ja altså borset fra mig, som sidder og arbejder om aftenen, fordi jeg jo stadig skal nå det jeg skal nå. Men det er også helt fint:-) Elsker at bruge dagene med mine drenge.
Vi har allerede nået et kort sommerhusophold med vores skønne vennepar igennem 12 år og deres dejlige børn. Der blev snakket, leget, spist, fanget krabber, gået ture, spillet spil og hygget til den store guldmedalje. Jeg synes virkelig det var hyggeligt, og håber de synes det samme og måske endda har lyst til at gentage succesen en anden gang:-)

Sommerferie er også sæsonens sidste jordbær (suk), ribs til fryseren (som bliver til vidunderlige rysteribs til efterårets simreretter) og masser masser masser af friske ærter...nybælgede til en friskslagtet grydestegt landkylling, nydt med nye kartofler, rysteribs og en himmelsk sauce. Åh som jeg bare elsker så dejlig mad...ja jeg sidder her bag skærmen og bliver helt salig:-)

Den fine georginbuket er fra min far, som var her den anden aften og spise sammen med os:-)

Og ferien varer 2 uger mere før Anders starter i børnehave igen, så det er godt at der lige er et par timer så man kan lege med sine gode venner:-)

Håber I derude har en vidunderlig sommer:-)