søndag den 27. maj 2012

Hverdag og weekend...Også  blev det weekend:-)


Jeg kan ikke vælge...så I bliver lige bombarderet med billeder:-)

Åh så skønt et vejr det har været. I ugen der er gået grillede vi nede i haven, og drengene hoppede på trampolin. Jeg drak rødvin og lænede mig tilbage og synes faktisk at jeg var en heldig kartoffel.
Jeg var nede og drikke en fyraftensøl med Line og det var bare vidunderligt. Veninde sniksnak en lille time med øl og nachos:-)

Jeg er virkelig glad for mit praktiksted. Jeg synes virkelig det er fedt og alle er så søde. Men jeg kan godt mærke at jeg har savnet Anders. Vi har slet ikke set så meget til hinanden som vi plejer. Tilgengæld har far og Anders hygget sig gevaldigt...så det er vist bare i mit hovede der sker sære ting:-)
Anders og jeg var alene hjemme fredag aften, så vi smuttede på café og spiste aftensmad. Det ser vældigt posh ud men det er altså ikke. De dækker bare fint op, når de skifter til aftenmenukortet. Så hyggeligt. Vi fik handlet lidt sommertøj til Anders og snakket og hygget.
Weekenden gik også med at besøge mine forældre. At rykke rabarber op, snuppe frisk mynte med hjem og dufte til den gigantiske løvstikkebusk de har, imens hønsene tripper rundt omkring, og der lige er en hest at klappe. Det er simpelthen terapi. Når mine forældre engang ikke kan bo hvor de bor længere...er jeg nødt til at have en kolonihave så jeg kan dyrke lidt....basta. Sådan er det:-)

Jeg så Eurovision Song Contest med to veninder, solskin, ginger ale, tonsvis af slik og en hel masse grin. Åh en dejlig aften...sådan én kan jeg leve længe på. Og tjek lige Lines blærede penthouse udsigt ud over Vor Frue kirke i Horsens.

Også har vi været i Legoland i dag. Vores sæsonpas skal BRUGES:-) Dejlig dag i dejligt solskin...I like.

Håber I også har haft en vidunderlig weekend/pinseferie:-)

Praktik:-)

Åh ha hvor er der bare stille herinde. Jeg har denne uge lige oplevet fuldtidsarbejdets pris i form af manglende tid, så der har godtnok været helt stille herinde.
Nu har jeg endelig fået lagt billeder ind fra min første uge i praktik hos Design2Innovate. Hvor er det dejligt at når man er fuld tid et sted, at det så er et skønt sted, med interessante opgaver. Jeg er blevet taget meget godt imod, og fået hilst på både nye og kendte ansigter.
Denne uge er blevet brugt på at sætte mig lidt ind i hvad projektet sådan rigtig handler om, nemlig at få designere og virksomheder til at arbejde sammen i innovationsprocesser.
Jeg har været med til en workshop, som projektet holdt for virksomheden Neets i Horsens, som sælger AV Udstyr, og fik virkelig indsigt I hvad missionen med projektet er. Vildt spændende siger jeg jer.

Fra i næste uge får jeg flere illustrationsopgaver, som jeg har forstået, og det glæder jeg mig meget til:-) Men er meget åbensindet og glæder mig til de udfordringer jeg bliver stillet overfor. I kan læse mere om projektet på projektets website.

søndag den 20. maj 2012

I dagÅh en dejlig dag. Min søde veninde Karen var på besøg med sin datter Andrea i dag til frokost og hygge. Og så heldige som vi var kunne vi trække udenfor hvor Anders og Andrea bare legede og legede og legede. Skønt, hvilket også betød at de voksne kunne sniksnakke uden de store forstyrrelser...se det er noget man kan forstå;-)

Også fik jeg af min skønne veninde Christina, et dejligt opkald med tilbud om 3 gratis friskfangede hornfisk...og altså det kan man IKKE sige nej til, leverede ved døren og det hele. Jeg glæder mig til næste weekend, hvor jeg skal se hende rigtigt igen, for det er ved at være lang tid siden;-)
Jeg bladrede igennem min "Almanak" af Claus Meyer, og jeg skal da vist lige lave stegt hornfisk med rabarberrelish... det ser simpelthen så lækkert ud at jeg bliver helt rørt.

Aftensmaden var hurtig og nem...manden min sveder med sin afsluttende opgave, som skal afleveres om lidt over en uge, så Anders og jeg spiste selv stegt laks med edamamebønner og hjemmebagt surdejsbrød. Uhmmm siger jeg bare...
Håber også I har haft en fantastisk solskinssøndag:-)De næste 4 uger....

Skal jeg tilbage til hvor jeg sluttede for snart et år siden...eller sådan da. Jeg har været så heldig at få en praktikplads på udviklingsprojektet Design2Innovate, som har til huse på Designskolen Kolding. Projektet arbejder på at få designere og virksomheder til at arbejde sammen i innovationsprocesser. Altså skal designeren ikke designe et konkret produkt, men være med til at hjælpe virksomhederne til at udvikle den måde denne tænker på. 
Jeg synes sådan noget med proces er vanvittigt interessant, så jeg glæder mig meget til at være der i 4 uger og se hvad det altsammen er for noget. I kan læse mere HER om projektet.

Billederne er fra en udstilling der er på skolen lige nu...jeg har ikke helt styr på hvad den hedder, men spændende er det bestemt


lørdag den 19. maj 2012

Bogstavnørd:-)


Jeg er lige nødt til at linke til Jette, som bare laver de flotteste udskårede bogstaver og ord EVER. Og selvom jeg er illustrator er jeg altså også lidt af en bogstavnørd. Jeg bliver helt varm indeni når jeg er på industrimuseet i Horsens og lusker rundt inde i det gamle trykkeri.
Klikkelik på ovenstående link også kan det være du får mulighed for at vinde en af hendes flotte kreationer:-)