onsdag den 28. marts 2012

Vinderne er trukket:-)

Kære alle

Mange tak for jeres deltagelse i min Give Away, og 1000 tak for alle jeres fantastisk søde kommentarer:-)
Jeg har trukket vinderne nu, med lidt hjælp fra manden min.

De tre vindere, som modtager en pakke med 4 små randomly blandede illustrationer er:

Kommentar nr. 4: Line
Kommentar nr. 26: Prinsesse Suh
Kommentar nr. 33: Livet i Villa Dallbo/Kathrine

Stort tillykke til jer alle tre:-) Send en mail til mig på mail(snabela)karinabaekkelund.dk med jeres adresser, også vil jeg sørge for at få pakkerne afsted så hurtigt som muligt:-)

Klem til alle deltagere:-)

tirsdag den 27. marts 2012

Åh forbarm jer over en it imbecil:-)

Hjælp hjælp. Jer kloge hoveder derude. Jeg vil gerne lave en lille blogshop og kunne godt tænke mig at lave et faneblad til dette. Jeg har set flere af jer har faneblade i toppen af jeres blogs, under headeren. Men jeg kan ikke finde ud af hvor jeg finder det henne?
Åh hjælp...vil I ikke godt?

Masser af kærlighed herfra

mandag den 26. marts 2012

Sidste uges illustration

Flere glimt:-)


- Max. hygge med min søde og dygtige illustratorveninde Mette, som jeg gik i klasse med på Designskolen:-) Snik snak, print og kaffe:-)

- Anders og min fællestegning
- Uhmm én af yndlingslakridserne
- Yndlingskatten
- Anders og mit bagværk. Marengsglaserede kaneltern med chokolade
- Brætspil
- Første IKEA family blad jeg nogensinde jeg har fået:-) Fiiiint
- Sille i "Nej" position"
- Anders fik det gamle kamera da jeg i december købte et nyt. Det bruges flittigt
- Motoriseret Lynet Mcqueen
- Jordbærmilkshake på Café Noisette
- Ny sej Bakugan Drage
- Skønne "tjips"... prøv også den med ost og rødløg

søndag den 25. marts 2012

Tresomhed En skøn weekend som har budt på tresomhed imellem mig og mine drenge. Så skønt det er at lukke os inde i vores familieboble og bare være sammen.

Vejret skulle udnyttes så vi slæbte bålstedet ud i haven og lavede snobrød, frugtspyd og stegte pølser over bål. Åh hvor var det dejligt, og hvor nød jeg bare mine drenge. Den ene hoppede lystigt på trampolin og havde tålmodighedsproblemer fordi sådan et bål er SÅ lang tid om at blive snobrødsklart. Den anden skruede lidt på sin cykel, tændte bål, sparkede lidt fodbold med den utålmodige, og var også bare pæn at se på:-)
Katten kiggede forbi engang imellem altså når den ikke havde travlt med at få smidt den anden store spindende sortpelsede besøgende ud fra vores have.

Aaaah..... jeg håber også at I har haft en ligeså god weekend som mig:-)

Elskede Århus


Åhhh som jeg dog elsker Århus. Elsker elsker elsker. Jeg har i virkeligheden rent karrieremæssigt og uddannelsesmæssigt brugt meget mere tid i Århus end i Horsens ( nå ja måske mest tid i Kolding:-) men alligevel).

I denne uge var der endnu en skøn anledning til at smutte til Århus. Jeg var nemlig så heldig at få et 3 dages vikariat for den ene lærer på Skolen for Kunst og Design, som desværre havde lagt sig med sygdom. Jeg gik selv på skolen i 2004-05 inden jeg blev optaget på Designskolen Kolding. Og den skole var nøjagtig en af grundende til jeg efter 3 optagelsesforsøg kom ind på drømmestudiet.

Jeg har kun ros overfor de to lærere Lis og Fadavi, som igen og igen præsterer at gøre eleverne så super dygtige at 80-90% af dem optages på design og arkitektskoler i ind og udland. Jeg er ligeså stolt af at kunne sige jeg har gået på Skolen for kunst og design såvel som jeg er at kunne sige jeg har gået på Designskolen Kolding.

Også var jeg endda så heldig i denne uge, at skulle undervise 14 engagerede og dygtige kommende designstuderende i designproces og lidt rumlig skitsering. Jeg vidste slet ikke hvad jeg kom til. Jeg har ikke prøvet at undervise før og var NERVØS. Men det var en optur uden lige. Nu kan jeg virkelig mærke hvor meget jeg har lært...det er ellers ikke noget jeg har tænkt sådan vildt meget over før.
Fedt fedt fedt totalt optur. Jeg synes virkeligt det var sjovt og fedt at undervise i det jeg kan... Jeg håber naturligvis at Lis og Fadavi bibeholder deres gode helbred, men et vikariat igen ville jeg bestemt ikke have noget imod:-)

Tak igen til dem begge for at have givet mig chancen:-)

lørdag den 24. marts 2012

Hund med hat


Ugens tegning fra sidste uge:-)

GIVE AWAAYYYYYY!!!!!!!
Jamen jamen jeg nået op på 90 faste læsere:-D wup wup...optur:-)

Så nu skal vi da lige have en lille give away.

Præmien denne gang er en lille pakke med 4 små A6 prints af nogle af mine illustrationer. Illustrationerne er en blanding fra 2008 og til nu. Brug dem i en ramme hos dig selv eller giv dem som gave til en som godt kan lide fine og anderledes illustrationer, eller send dem som kort. Jahmen mulighederne er jo uendelige.-)

"Reglerne" er som de plejer at være...efterlad en kommentar herunder og fortæl gerne hvad du vil bruge de små prints til. Og jeg vil jo blive sååååå glad hvis du tilmelder dig som fast læser, men det er ikke noget krav.

2 heldige vindere kan vinde en pakke hver. Når vi op på 100 faste læsere ryger der en pakke mere i gavegiveriet.

Give awayen lukker onsdag aften:-) Pøj pøj til alle:-)

Disneyland After DarkAka D-A-D i dette tilfælde i DGI huset i Vejle. For satan da....de kan sparke en fest igang:-)
Fantastiske til at skabe en fed stemning og få publikum med. Fedt fedt lysshow og ikke mindst en skidegod performance....jamen hvad skal jeg sige. Den bedste koncert jeg har været til i lang tid.

Vi var så heldige at blive inviterede med af vores søde gode venner, som vi efterhånden har holdt sammen med i rigtig mange år heldigvis:-) Tusind tak til jer endnu engang:-)onsdag den 14. marts 2012

Sure gamle ged


Kender I den følelse? At man bare føler sig som en max. sur gammel hejre eller ged...om man vil. Sådan synes jeg jeg har haft det en lille uges tid, og det er dæleme også lang tid NOK! Jeg kan slet ikke eksistere i en negativ krop. Det er så drænende. Ikke at jeg siger man skal gå rundt og have have flyvende sommerfugle omkring hovedet og være overglad hele tiden, men man behøver altså heller ikke være en sur gimpe. Og det er jeg heller ikke mere nu! 

Ting at have optur over i Karina version:

- Foråret er på vej. Jeg har næsten smidt vinterjakken hen hvor peberet gror
- Skøn mad med masser af grønsager ( et lille projekt om at spise flere grønsager og lidt mindre  kød...uden at blive ekstrem, for det er jeg ikke god til)
- Vidunderlig hjemmebagt brød ( Det er en milliard år siden jeg sidst har bagt...eller ihvertfald et par måneder)
- At jeg har solgt en illustration til en fed virksomhed
- At det kører super godt med at få tegnet jævnligt
- At jeg lige præcis i dag synes at mit liv faktisk er  helt ok
- Og nogle andre gode ting som jeg ikke tør fortælle om lige nu, for er lidt skør og overtroisk og tror det går i vasken hvis jeg fortæller om det ( Jeg ved det jeg ved det...kuk:-)


tirsdag den 13. marts 2012

På Højkant

Billeder taget lige i starten og slutningen af en skøn og hyggeligt fernisering på "Pudderhunde og Puddeldamer" i Højkant i fredags. Swing by, udstillingen kan ses indtil 28 april:-)