tirsdag den 24. januar 2012

RoDagen er blevet brugt på jobansøgninger, af den mere visuelle slags til firmaer som jeg VIRKELIG gerne vil lave noget freelance illustrationsarbejde for...i morgen sendes noget af det, og jeg er spændt og krydser fingre. Ville så gerne vise noget af det til jer, men den går vist ikke endnu:-)

De sidste timer er blevet brugt på varm te og varm indendørsstemning og en varm kat:-) Aftenen var helt stjerneklar med en bidende kulde...også lover de sne sidst på ugen. Jeg ved ikke om jeg skal grine eller græde. Der er nemlig små forårsbebudere i vores have. Men sne...så skal det også være jul:-)

Sukkergris

Indrømmet! Jeg kan godt lide bagværk, desserter og chokolade (altså hvem kan ikke det:-)
Hjemme hos mine forældre bagte min mor og jeg fastelavnsboller, og det var min debut...tro det eller ej. Min mor lod mig mere eller mindre styre det, eftersom det jo er første gang jeg bagte den populære kage kamoufleret som en form for brød. Jeg fandt en opskrift på nettet på hjemmelavet creme, som faktisk var udemærket...men jeg savnede måske lidt mere smag.
Er der nogen af jer som ligger inde på en opskrift på fantastisk velsmagende vaniliecreme til fastelavnsboller? Så ville jeg dælme blive glad:-)

Mens jeg bagte holdt mine forældre styr på Fisken, som dog fik lov til at putte glasur på.
Har I bagt fastelavnsboller endnu? Hvis det er noget I gør?

torsdag den 19. januar 2012

Kan en kamel være snobbet?

Det er denne her ihvertfald:-)

Vidunderlig hverdag

Jeg tror jeg har nævnt før at jeg er en ret stor fan af hverdagen. Der hvor alt det praktiske skal fungere, samtidig med at alle har det godt og meget gerne også finde tid til at hygge sig.
Sådan en hverdagsaften hvor man lige ignorerer kostrådene og alt det der, og bager en skøn varm velduftende stak pandekager til aften. Uhmmm der er sjældent brok over pandekager herhjemme. Fisken hjalp til, så var der absolut ikke noget brok:-)
Og bløde kattepoter....:-)

mandag den 16. januar 2012

Pigen på kloden er landet


Og hun er landet her i min butik. Endelig blev hun scannet. Ih altså jeg kan da også bare lade være med at tegne for stort til min egen fantastiske A4 scanner(nørd!) men når man sidder der, i sit illustrationsunivers. Så er det altså svært at lade sig begrænse.

Og vinderen er.........

Kan I holde spændingen?
Vinderen er kommentar nr 13 ( tallet 13 randomly valgt af manden min), som jeg så vidt jeg kan se er By Myr:-)
Stort tillykke til dig. Send mig fluks din adresse på mail(snabela)karinabaekkelund.dk og Julia lander i din postkasse inden for et par dage:-)

Og til jer andre håber jeg stadig I hænger på. For der vil komme flere Give aways:-)

Tak til alle for den flotte og store deltagelse. I har gjort mig meget meget glad. Selvom jeg desværre ikke kunne glæde jer alle.

søndag den 15. januar 2012

Bytteriet


Jeg nævnte i dette indlæg at jeg havde gjort en vanvittigt god byttehandel med min veninde Mette, som lavede den fantastiske breakdance perleplade til mig. Jeg smiler og tænker på Mette hver gang jeg ser på den:-)Hvor er det dejligt at have det på den måde.

Jeg vil lige vise jer hvad hun fik. Here it is. Mette er udpræget kattefreak som jeg (også er blevet) så hun skulle naturligvis have kattestreger, som hun selv kalder dem:-) 2 styks, liggende lange og lade som katte ofte er på et tæppe. Jeg ved de har fået et nyt godt hjem:-)

FamilieweekendhyggeLørdag blev tilbragt i Struer i mandens families dejlige selskab. Der var meget der skulle fejres blandt fastre, onkler, fætre og kusiner og dagen gik med masser af dejlig mad, en hel masse snak, legende glade børn, kortspil, andre spil og en dejlig forfriskende og ikke mindst tiltrængt gåtur til stranden. Der var smukke juleroser på bordet, champagne til børn og voksne, og en varm stemning hvor man straks følte sig velkommen. Dejlig dag og de 4 timers kørsel ialt var det hele værd:-) 

Iøvrigt kender I Cowboy, Indianer og Hest? De sender det engang imellem på DR og på Ramasjang. Jeg elsker den måde animationen er lavet på , med gammelt plastiklegetøj og jeg elsker den fuldstændig vanvittigt langt ude handling og humor. Lignende plastikfigurer havde de hos Steens faster og onkel...også blev jeg helt glad i låget:-) 
For at tale om noget mere normalt elsker jeg juleroser. Jeg synes at den og vibeæg er to af smukkeste blomster overhovedet. Når jeg engang selv får en have, vil jeg have et helt bed kun med juleroser. 

Hvad med dig? Hvad vil du gerne have et helt bed af? (og tænk ikke her på lugning og alt det kedelige:-)

Varme og at omgive sig med smukke ting
Det har godtnok været vidunderligt vejr de sidste par dage. Så vidunderligt at jeg i dag i et ærinde til Vejle lod bilen stå, gav penge til DSB og på gåben vandrede mod mit mål...og samme vej tilbage igen. Vidunderligt vejr. Jeg snuser konstant efter duften af forår, I ved det har sådan en helt særlig duft. Men stadig har jeg ikke haft heldet med mig. " Aj men det er også fordi det er d. 15 januar", kommer det tørt fra manden min. Meeeen snart, snart...(håber jeg)

Men ellers synes jeg bare det har været regn med regn på. Katten gider ikke være ude, men foretrækker at ligge i Anders´ varme seng i det prikkede sengetøj. Så vi varmer os så godt vi kan, med varm kakao engang imellem efter børnehave og med en dejlig suppe af en eller anden art. Den anden dag blev det til rosenkålssuppe med ristet røget skinke af egen avl (næsten ihvertfald) og næste dag ligeså med en skefuld smuttede mandler. Nemt og dejligt.

Line har lavet min onyxhalskæde færdig. Åh som den smuk. Lang og tung og skinnende. Jeg føler mig meget fin når jeg har den på. Jeg er SÅ glad for den. Igen 1000 tak Line. Den passer så fint også sammen med mit ny tørklæde i lækre materialer(hurra for udsalg) med et fint grafisk mønster. Det er lige mig. Engang imellem skyder man papegøjen...og nu var det lige min tur:-)

Wauw!!!

Hold da op en fornem opbakning til et nyt hjem til Julia. Vi er begge meget imponerede og meget glade:-)
Husk jeg trækker vinderen i morgen aften....såeh det kan stadig nåes endnu:-)

torsdag den 12. januar 2012

Januar Give Away:-)
Nu er det januar og i dag fejrer jeg at jeg har pillet julepynten af amio, og puttet nye sager ind i min butik, lige HER.
Det fejres med en januar give away:-)
Du kan vinde en Sprælledame Julia:-) Som er printet på på højkvalitets mat fotopapir og dullet op med tylskørt og hårpynt:-) Julia er 35 cm høj og lidt vild i det. Jeg håber du kan styre hende når hun forhåbentlig kommer hjem til dig at bo.

"Reglerne" er som sidst. Efterlad en kommentar herunder, gerne med oplysninger om hvor hun skal hænge hjemme hos dig (for at du bedst kan styre hende, jo) Også vil jeg blive enormt glad hvis du vil linke til min blog på din egen blog, hvis du har sådan én, eller hvis du tilmelder dig som fast læser (med mindre du allerede har gjort det naturligvis) Men det er kun sidegevinster for mig:-) Jeg bliver bare enormt glad.

Så nu kører den, og lukker på mandag, sådan ved aftenstid tror jeg:-)

Hjemmegjort pipfugl af koLine var sød den anden dag jeg var på besøg hos hende at forære mig et par lange guldfarvede kæder, som havde for mange af. Mit hovede havde allerede bestemt at der skulle hænge noget i, som ikke var guldfarvet, så jagten gik i Horsens efter noget læder af en art. Heldigvis fandt jeg det i den lokale hobbybutik, som faktisk trods dens størrelse har et bredt udvalg. 
Jeg kan godt lide fugle. I alle mine projekter på Designskolen har jeg altid på en eller anden måde, fået fuglen med i temaet, så derfor skar og klippede jeg en fugl i læder, efter hjemmegjort skabelon. Det var dælme nemt, to fugle, den ende spejlvendt(HUSK det for dælen da....ellers er det træls) klistret sammen med universallim også liiige finpudset i kanterne til sidst. Også en lille ring, så den kan hænge i kæden.
Jeg havde også overvejet bare at sætte en enkelt fugl i kæden, men troede måske at vingespidserne og næbbet ville begynde at bukke med tiden.

Jeg er ret glad for den. Det er en million år siden jeg sidst har lavet en lille kreativ dims til mig selv...ja det er så løgn i og med jeg prøvede at sy en kamerataske...men bortset fra det.

Hvis du har lyst til også at lave en læderfugl til din halskæde må du gerne hapse min skabelon, med mindre du har en i forvejen, eller selv vil lave en. Hvis du altså kan se den ordentligt her på skærmen:-)

Ondt i maven


Havde jeg helt i går, da manden min skulle til eksamen... Han var godtnok nervøs, også var eksamen ovenikøbet 25 min forsinket. Det er jo næsten tortur. Men nu er den veloverstået og jeg fik en lettet mand retur fra Kolding i går. Men nu mangler han kun en sidste eksamen til sommer, hvor han skal forsvare en større opgave, der skal skrives i dette semester. Så har han afsluttet sin Akademiuddannelse i Finansiel Rådgivning. Og det er jo altså læst ved siden af hans fuldtidsarbejde...du godeste. Jeg tager nu altså hatten af for alle dem, der studerer ved siden af deres fuldtidsarbejde. Pyyyhhhha.
Så hatten af for jer derude...(og alle jer andre naturligvis også:-)

Brev til Mormor
Det er ikke så tit jeg ser min Mormor...og det er jo udelukkende min egen skyld. Hun er snart 90 år gammel og bor på et ældrecenter i Skanderborg. Fisken og jeg var nede og besøge hende lige inden jul medbringende hjemmelavede julegaver, som hun blev rigtig glad for. Men hun havde nu håbet at få et billede af Anders, og den var mærkværdigt nok lige smuttet for Einstein her. Nu fik jeg endelig købt blækpatroner, så har lige printet et par fine julebilleder af Fisken til hende, som jeg tænkte jeg ville sende med posten, og et lille brev. Det er ret hyggeligt at skrive breve...og modtage breve. Det er bare så sjældent at det bliver til noget. Men denne gang gjorde det.

mandag den 9. januar 2012

Hverdag, og hvor lidt der i virkeligheden skal til at gøre glad
Sådan en hverdagsaften kan man da lige benytte teknologien, som immervæk gør livet noget nemmere...oftest ihvertfald. Man kan altid lige SMS´e med en god veninde, som er ved at bestille perler til en fantastisk onyxkæde til mig!!! Hvor heldig kan man lige være. At have talenter lige i nærheden, og det så faktisk er en af mine bedste veninder.

Man kan også glæde sig over at man liiiige fandt en rulle hjemmelavet cookiedej med nødder og hvid og mørk chokolade i fryseren, som man bagte i går. Til især min og Fiskens store jublende fornøjelse. Også en kande vidunderlig te. Og lyde ude fra køkkenet af manden som varmer pizza og snakker med katten:-) Og de to absolut yndlingssodavand, fundet i vores lille lokale SPAR, som ligger et stenkast fra lejligheden. Ginger Beer og Cherry Coke:-) Men desværre er de væk. Den ene slags drukket i godt selskab med tilhørende snacks og Captain Jack Harkness. Den anden slags nydt solo fordi mændene her i husstanden rynkede næser....aj altså.
Også kan man ærgre sig over at man ikke er den lykkelige ejer af en A3 scanner...for den fine illustration ligger bare...og har ligget der nogle dage. Enten må der ledes blandt A3 scanner ejere, ellers må der scannes i A4 og photoshoppes....man håber helt klart på mulighed 1.

De yngste medlemmer

Guldklumperne:-)
Jamen sådan er det jo bare. Need I say more:-) Den yngste er 3 år og den ældste 4 år. Den yngste opfører sig dog af og til som en perfektionistisk, rebelsk teenager...hmmm mon der er flere katteejere der kender til fænomenet? Den ældste er ikke nået dertil endnu...:-)

fredag den 6. januar 2012

Glæde:-)
Jeg er uddannet salgsassistent i Panduro Hobby i Århus i 2004. Og dengang var jeg så heldig at få søde kollegaer, som jeg stadig mødes med i Århus engang imellem. Så mødes vi og spiser på café og drikker kaffe. Og snakker ikke at forglemme:-) Jeg ved ikke for hvilken gang det er vi har mødtes, men hyggeligt er det altid:-) I går besøgte vi Kähler spisesalon i Århus. Jeg har været der et par gange før. Indretningen er skøn. Hyggeligt og huleagtig med Kählerkeramik naturligvis. Maden er altid lækker og veltilberedt med sæsonens råvarer. 
Og jeg fik en gave....jubbiiiii:-) Af Mette fik jeg denne vidunderlige perleplade:-) Vi aftalte for lang tid siden at lave en byttehandel. Tilgengæld fik hun en illustration i ramme af mig:-) Goood byttehandel. Der er ikke noget som hjemmelavet:-)

Jeg fik også lige indkøbt lidt. Både lidt materialer, en krystalsten til Fisken og smart stof, som man kan printe på. Det glæder jeg mig til at prøve. Har allerede planer om at prøve at sy nogle dukker. Nu må vi se hvad det bliver til:-)

En teaser

Der har været stille på bloggen og på amio. Men ind imellem jobsøgning og alt det daglige halløj, har jeg nu haft lidt tid til at kreere lidt. Her er et lille sneak peak på hvad der kommer på amio på et tidspunkt i næste uge:-)

Sjapvejr og farver


Regn med regn på. Og katten fortrækker sig til sin øh...papkasse? Som er en af left-overs´ne fra de mængder af pap og emballager fra Fiskens julegaver. Jeg havde tænkt jeg kunne bruge kassen til noget sjovt, men nej. Og nu må jeg ikke få den igen. Det siger manden min, fordi det nu er kattens...hmmm en mand og hans kat:-)

Julepynten er pist væk nu, og det er nu også dejligt at starte på en frisk omgang igen. Undtagelsen er lige den hjemmegjorte pipfugl i max.glimmerkrans med farveorgie og plastikperler. Den synes vi var så fin at den fik lov til at blive hængende.
Men hvis I ikke har bemærket det er alting bare gråt (og vådt) så man er nødt til at kompensere med en omgang farver. Fisken laver perleplader. I ved ikke de helt små vel, men mellemstørrelsen tror jeg det er. I massevis, og jeg stryger og stryger, og synes de er ret fine. Fisken er en rigtig lille nørd, som kan sidde med sine perler i et par timer(!) DET kan jeg godt lide, også kan jeg jo lige benytte lejligheden til at stave hans navn med perler ligeså. Det er meningen de skal være uden på hans værelsesdør. Pt ligger de på kommoden nu sammen med alle de andre plader. Jamen vi er altså ikke så hurtige herhjemme. Grunden til at nogle af bogstaverne er sorte, var at han blev sur og brokkede sig over jeg brugte alle de røde...jamen har man kendt magen...